Vi afholder løbende forskellige events, kurser og workshops. Kontakt os på mail eller telefon, hvis du ønsker at høre mere. Vi skriver dig gerne på en infoliste, så du automatisk får besked, når vi næste gang afholder den event, det kursus eller den workshop, som du gerne vil med på!

Events

Til alle vores events kan man selvfølgelig både strikke og hækle undervejs 

Strik og Drik

I samarbejde med Tåstrup Ny Vinhandel afholder vi vinsmagning, hvor vores gæster smager på 8 forskellige vine og samtidig bliver opdateret på det nyeste indenfor strik.

Gin og Pind

I samarbejde med Tåstrup Ny Vinhandel afholder vi ginsmagning, hvor vores gæster smager på 4 forskellige gin og dertilhørende tonics og samtidig bliver opdateret på det nyeste indenfor strik.

Portvinstrik med Chokolade

Vores nyeste samarbejde med Tåstrup Ny Vinhandel bliver en portvinssmagning, hvor vi skal smage 4 forskellige portvine og også skal smage på lækker chokolade fra Summerbird. Som sædvanlig vil vores gæster også blive opdateret på det nyeste indenfor strik.

Strikkebio

I samarbejde med Nordisk Film Biografer Tåstrup afholder vi løbende strikkebio, hvor lyset i salen kun er dæmpet, så man kan strikke eller hækle under filmen – uden at tabe en maske. Se mere på biografens hjemmeside.

Kurser:

Hæklekurser

Vi afholder løbende hæklekurser i samarbejde med Vibeke Warthoe. Vi har både begynderkurser og kurser for de mere øvede.

Hækl en hue

Et kursus/workshop der afholdes 1 gang hvert efterår. Vi hækler alle efter den samme grundmodel, og der er så mindst 7-8 varianter, så man kan tilføje huen sit eget twist.

Monteringskursus

Vil du gerne lære at give dit håndstrik den sidste finish, så resultatet bliver helt i top?
Forskellen på håndstrik og hjemmestrik! – Hos os er monteringen det der gør forskellen.
Der er mange måder at montere på, jeg har gennem årene fundet de tricks og metoder jeg synes virker allerbedst. Du lærer at sy usynligt sammen, at alle kanter og pinde passer nøjagtigt, så dit færdige arbejde fremstår professionelt.

Omregn din opskrift

Kender du det, at du gerne vil strikke en opskrift i et andet garn, at størrelsen bare ikke passer til dig eller at du gerne vil tilføje opskriften en ekstra detalje med en snoning?
På denne workshop lærer du at omregne en opskrift, så den passer til dine behov.